söndag 14 april 2013

Första vårtecknen......

Idag såg vi de första vårtecknen, tre sädesärlor och en bamsehumla! Och det är 13 + i skuggan, så skönt efter hittills den kalla våren, kallt, kallt! Så idag blev det inköpt jord och penseér och först upp på kyrkogården och bytt jord i planteringslådan och sen 10 vita och blå penseér, blev så fint. Och vi var bland de första som planterat där, tjälen har väl knappt gått ur marken än.
Här utanför blev det också satt lite i en stor kruka och små penseér i en och en kruka med en bellis och en med en persiljaplanta.


Igår var det "Scrapmara" i Derome, Scrapbookeriet som ordnade den igen och som förra gången var det jättetrevligt! God mat, kalops till lunch/middag och varma smörgåsar till kvällen. Höll ut till 19 på kvällen! Och hade tur som en tok.... det låg olika långa snörstumpar på var och ens plats, min var jättekort, höll på att försvinna, och efter en stund var det lottning på längden, den som var 2 cm drogs och det var min! Fick fina papper och stämplar! Så var det en utmaning och man skulle göra ett kort där något skulle vara gult,  något prickigt, något runt, något stämplat, något stansat och ett foto, jag fick ha ett 3-D motiv för jag höll på med dopkort och blomman var rund. Så var det röstning och mitt kort vann bland alla andra fina! Trodde inte det var sant! Fick papper, ett pärlband, chalk mm.
Så här såg kortet ut!


Lite andra kort har blivit gjorda mellan släktforskningen.




Det är nog en månad sen jag skrev något här, har haft annat för mig, släktforskat för en god vän, bakat till RKs Vårcafé som hölls den 6 april och lite annat stök.

Ha det så bra, ta hand om er!

Kram
Carin