måndag 29 juni 2015

Oj, då......

Oj, då vad jag är flitig här!

Vill först visa den fina orkidén som jag fick för jag var hundvakt över lördag-söndag nu. Alldeles för mycket för det lätta jobbet!


Regn idag igen och sniglarna är alerta, har en "giljotin" att halshugga dem med och mosa ner dem i gräsmattan, ryggen håller inte för att plocka .
Lite mer kort att visaa, bla ett som var beställt till en tjej som håller på att ta körkort, hon ska få det när hon har kört upp.

Så ett par stycken med "fe-motiv".



Motiven har jag haft liggande flera år, en som brukar beställa kort ville ha just sådana motiv! Som tur är , är de utstansade. Annars väldigt pilliga att klippa ut!

Nu ropar käre maken på middag, det blir köttbullar, sås och potatis!

Häromdagen fanns den här potatisen med.....hjärtformad!


Ritzi njuter av den sällsynta solen på kvällen......


Ha det så bra, ta hand om er!

Kram, Carin






fredag 26 juni 2015

Inte mycket händer....

Det är inte mycket som händer, det går sin gilla gång, hushållet sköts och kort blir gjorda. Vi har också gratulerat en student i Mölnlycke, som tur var hade vi fint väder!


Här är den nybakade!
Hem från lastbilskortegen i Göteborg fick han åka Ferarri.....hördes på lång väg när de närmade sig hemmet, det sa bara wroooom i backarna!
Sen var det en lycklig man som fick sig en åktur!



Vet inte om jag visat det här kortet innan, gjordes till en fiskare.



Fick beställning på ett dopkort, beställaren blev nöjd! Som tur var!

Hoppas nu att vädret bättrar sig.....håll tummarna!

Ta hand om er, kram, Carin







tisdag 2 juni 2015

Kall inledning på juni månad....

Så kyligt och blåsigt det är, hela maj regnade och blåste bort, de stackars solskenstimmarna vi hade försökte jag sitta ute på altanen men det blåste för kallt, brrr!

Tulpanerna blommade iallafall, först är de ljusgula och därefter ljuslila, kameran krånglar så det blev ingen bild på dem i ljuslila färg.

Fick en beställning på 30 tackkort, tänkte först jag tar mig vatten över huvudet men tog det som en utmaning! Och det var faktiskt inte så jobbigt som jag först trodde.... förberedde allt innan jag gjorde dem och mottagaren blev helnöjd! De är i enkelt utförande och fick användning för spillpapper.


Samma beställare skulle ha ett kort till guldbröllop och ett till kille som fyllde 15 år, så här blev de....



Imorgon bär det iväg till Ullared och Gekås, får följa med två vänner så nu får jag verkligen tid att gå och titta på allt, ska maken köra mig så ska det gå på max 45 min. Sen står han inte ut!! Konstigt!

PRO här i Horred har promenader varje onsdag under vår och höst, jag gick med en gång i vår och då gick färden till Stättared och vi gick i skogen där och upp på höjder med utsikt över St Horredsjön. Hade sån tur med vädret också, underbar dag!


Ha en fortsatt fin vecka , ta hand om er, kram, Carin