onsdag 12 augusti 2015

Lite nytt igen......

Får försöka lägga in lite nytt igen, det tar tid att lära sig hur allt fungerar....

 
Det här motivet kommer från scarptidningen "Making cards" en engelsk scraptidning som jag fick tips om av Eva. Och de lämnar i den tips om hur man kan sätta ihop motiven med annat material som följer med. Nu har jag köpt augusti-numret och läste ditt inlägg där Eva, min engelska är ju inte den bästa. Med varje nummer följer med ett antal motiv och bakgrundspapper, jättebra"
 
Ett julkort har jag också knåpat ihop.
 
 
Ett par loppisfynd har det också blivit, bla en liten ljusstake från "Rosa Ljung"för julgransljus. Och en skål med assiett i grönt glas, tyckte det var fint....
 
 
 
 
Nu blommar den perenna luktärten för fullt!
 
Sommarvärmen fortsätter, idag är det behagligt, inte så varmt och svag vind så man orkar vara ute.
 
Ha det så bra och ta hand om er!
 
Kramar, Carin
 
 
 
 
 
 
 

lördag 8 augusti 2015

Ny dator.......

Äntligen har det köpts en ny dator, den andra lade helt av. Så nu gäller det att lära sig hur den här fungerar......helt annorlunda när det gäller att lägga in foton mm.


Ett besök i Varberg förra lördagen då ostindiefararen "Götheborg" var på besök där. Så mycket folk i hamnen och så många som gick ombord, vi nöjde oss med att beundra den på kajen!

 
Därefter åkte vi till fästningen för en kaffefika innan vi körde hem, Marit skulle arbeta natten. Jättefint väder, härligt!
 
 
Lite kantareller har vi också hittat!
 
Tyvärr försvann foton på kort som blivit gjorda, lite ovant att lägga in dem ännu......
 
Ha det så bra och ta hand om er!
Kramar, Carin