onsdag 25 april 2012

Gomorron!

Nu ska vi se hur det här blir!


Fick en beställning igår av Marit på två kort, ett till en 60-åring och ett till en konfirmand i Norge. 60-åringen ska ha sitt på lördag så det gjorde jag igår. Tog lite tid för samtidigt ska man ju sköta hushållet, käre maken ropade hela tiden "skala potatis, nu får du klippa mig,  ska vi inte ha kaffe?" Men nu är det klart och hoppas Marit tycker om det, får nog göra ett till så hon har att välja på!


Är verkligen ingen mästare på att fota men det syns hjälpligt.
Rosbladen är stansade med Magnolias dies som man stansar ut julstjärnor, tycker de blir fina blad till rosor. Färgar in med Distress i grönt och lite "Tea dye" i kanterna. Själva rosorna är fästade på utstansade retroblommor som jag klippt uddarna med en mönstersax "vikorianskt mönster" och också färgat in med Distress. Dessutom swirvlar (stavas det så?) med Manoliadies och blad med en MS punsch. Papper från Pion och motivet också därifrån. Runt ytterkanten en bård av guldstickers, vill gärna ha lite guldigt på mina kort!

Det blev även en sedelficka på insidan med en liten tag, också motiv från Pion, "Till mor". Mottagaren är norska så det var väldigt passande att Pion har norsk text på klippark.

Allt för idag, nu blir det nog ett konfirmationskort.....

Ha det så bra!

Mvh
"PetterCarin"Inga kommentarer:

Skicka en kommentar