tisdag 2 juni 2015

Kall inledning på juni månad....

Så kyligt och blåsigt det är, hela maj regnade och blåste bort, de stackars solskenstimmarna vi hade försökte jag sitta ute på altanen men det blåste för kallt, brrr!

Tulpanerna blommade iallafall, först är de ljusgula och därefter ljuslila, kameran krånglar så det blev ingen bild på dem i ljuslila färg.

Fick en beställning på 30 tackkort, tänkte först jag tar mig vatten över huvudet men tog det som en utmaning! Och det var faktiskt inte så jobbigt som jag först trodde.... förberedde allt innan jag gjorde dem och mottagaren blev helnöjd! De är i enkelt utförande och fick användning för spillpapper.


Samma beställare skulle ha ett kort till guldbröllop och ett till kille som fyllde 15 år, så här blev de....Imorgon bär det iväg till Ullared och Gekås, får följa med två vänner så nu får jag verkligen tid att gå och titta på allt, ska maken köra mig så ska det gå på max 45 min. Sen står han inte ut!! Konstigt!

PRO här i Horred har promenader varje onsdag under vår och höst, jag gick med en gång i vår och då gick färden till Stättared och vi gick i skogen där och upp på höjder med utsikt över St Horredsjön. Hade sån tur med vädret också, underbar dag!


Ha en fortsatt fin vecka , ta hand om er, kram, Carin

4 kommentarer:

 1. Oj vad fint kort till guldbröllopet och tufft till moppekillen. Det var dessutom en spännande utmaning du fick. Den klarade du med bravur ser jag. Jag har haft en beställning på 40 inbjudningskort en gång. Det var roligt , men jobbigt tyckte jag. Man är så van att bara göra ett kort av samma sort.
  Vad är det med män som är allergiska mot Ullared ?? Min också. Ändå finns det två jaktbutiker där att gå och skrota i. Märkligt !!!
  Ännu en dag med kallt trist väder. Inatt täckte vi potatis och alla plantor. Det var bara 2 gr när mannen åkte imorse. Hela sköna maj med uteliv har liksom försvunnit för oss i år. Hoppas att vi blir kompenserade.
  Ha det så trevligt i Ullared. Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Eftersom du frågade om motiven på julkorten kan jag berätta att jag köper en scraptidning som heter MAKING CARDS , kommer en gång i månaden. Leta på nätet på Pressbyrån så kan du se var den finns att köpa. Den kostar precis över 100lappen här men såååå väl värd. I den ligger varje gång ett tjockt häfte med motiv och mönsterpapper och inuti tidningen finns förslag på hur man kan använda dem. Toppen. Jag har skickat in bilder på kort jag har gjort och skrivit lite och det kommer att vara med i augustinumret. Kul va ??
  Kram från Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du för att jag fick veta om tidningen, har beställt nästa nr, tyvärr finns den inte på Pressbyrån i Kungsbacka att köpa.
   Ha de gott!
   Kram, Carin

   Radera
 3. Va kul med ett inlägg på din blogg - som jag tydligen missade med ett antal dagar!!
  Men nu så.......
  Vilken beställning med 30 tack kort. men dom blev kanonfina. Även de andra korten med såklart. Du är duktig du.
  Ullared o shopping låter jättekul men har ej varit där på massor av år. När sonen var liten åkte vi vår o höst o ekiperade honom. och oss andra!!
  Ha de gott, Glad Midsommar kram fr Lotta

  SvaraRadera