fredag 17 juli 2015

Snart är juli månad slut....

Snart är juli månad slut, man märker det mörknar fortare på kvällen, allra helst om det är mulet.....

Det är "Öppet hus" på hembygdsgården "Haralds" här i Horred, nästa vecka är sista veckan. Nu har jag en gång kvar i kaffeserveringen, var där i onsdags, då var det skapligt väder och lite mer kaffegäster för det gick att sitta ute.


Det är även en loppis i uthuset eller logen, vet inte riktigt vad där varit innan, bla finns där en jättestenmangel, består av jättestora stenbumlingar i en träställning, är en sevärdhet. Den fanns på en gård i Horred och flyttades hit till hembygdsgården och den fungerar, besökarna som vill får en demonstration.


Lite kort har blivit gjorda, här är ett par som skulle skickas till en 8-årig flicka.Nej, nu får jag sätta lite fart, suger i frukosttarmen och "snabeldraken" får nog fram sedan....

Ha det så bra och ta hand om er!
Kramar, Carin


2 kommentarer:

 1. Jättegulliga kort. Du placerar blommorna så fint.
  Härligt med hembygdsgårdar. Idag har vi haft årets hembygdsdag med många aktiviteter , försäljning , hölassåktur våffelfika. Riktigt trevligt.
  Ha det fortsatt skönt i sommar. Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Oohhh vilka fina kort och vilka tjusiga blomdekorationer.
  Visst märks det tydligt nu att det mörknar tidigare om kvällarna. Och dom där ljumma underbara kvällarna har vi tyvärr inte haft så många av i år.
  Idag regn och 16 gr här i Kalmar. Solen sken under förmiddagen dock. Klagar inte egentligen för vi kan inget göra åt vädret.
  Ha de gott kära du, kram Lotta

  SvaraRadera