onsdag 12 augusti 2015

Lite nytt igen......

Får försöka lägga in lite nytt igen, det tar tid att lära sig hur allt fungerar....

 
Det här motivet kommer från scarptidningen "Making cards" en engelsk scraptidning som jag fick tips om av Eva. Och de lämnar i den tips om hur man kan sätta ihop motiven med annat material som följer med. Nu har jag köpt augusti-numret och läste ditt inlägg där Eva, min engelska är ju inte den bästa. Med varje nummer följer med ett antal motiv och bakgrundspapper, jättebra"
 
Ett julkort har jag också knåpat ihop.
 
 
Ett par loppisfynd har det också blivit, bla en liten ljusstake från "Rosa Ljung"för julgransljus. Och en skål med assiett i grönt glas, tyckte det var fint....
 
 
 
 
Nu blommar den perenna luktärten för fullt!
 
Sommarvärmen fortsätter, idag är det behagligt, inte så varmt och svag vind så man orkar vara ute.
 
Ha det så bra och ta hand om er!
 
Kramar, Carin
 
 
 
 
 
 
 

3 kommentarer:

 1. Fina kort som vanligt med härliga motiv.
  Den lilla Rosa Ljung ljusstaken har jag aldrig sett nånstans. Inte för julgransljus i alla fall. Kul fynd. Liksom glasskålarna.
  Idag mulet här på ostkusten men det är kvalmigt och runt 21-22 gr. Men ska inte klaga.
  Tack för fina kommentarer hos mig, det värmer alltid. Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Oh vad roligt att du köpte tidningen . Visst är det toppen att både papper och motiv följer med. Jag såg att de annonserar om ett specialnummer för julen. Kortet med fåglarna är hur läckert som helst. Nu blir det väl snart dags för lite mer scrappande. Ännu är det semester i vår familj och stugan, utfärder m.m.
  Ha det fint. Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Kul att vara tillbaka och se alla dina fina kort! Massa nytt sen jag var här senast! Det där med datorn det lär du dig snabbt! Kranm!!!

  SvaraRadera