söndag 17 juni 2012

Beställningskort till en liten flicka!

I torsdag fick jag en beställning på ett kort till en liten flicka som ska fylla 5 år, det var ingen brådska men jag vill gärna ha god tid på mig och göra flera kort att välja på. Det har blivit två stycken igår och idag.


3D- motiv från "Lottas hobbyhörna" papper från "Majas design" använt fram och baksida av samma papper. Ljusblå körsbärsblommor köpta på "Scrapbookeriet" och ett par utstansade blad med en MS- punch. Små hjärtpärlor från PY Hobby. Silverstickers runt om köpta på "Stoltz Pyssel o Pynt" Lite stickels på blommorna, bara så det glittrar lite.


Det andra kortet  3D-Motiv från "Stoltz Pyssel o Pynt"

Bakgrundspapper också "Maja Design", små vita blommor med en ljusgul halvpärla och satinbandsrosett bakom samt en liten charmshjärta.Också här en bård med silverstickers och små ljusgula halvpärlor i ett par av hörnen.


Är inte den lilla flickan söt?

Till sist en bild på den fina buketten vi fick av snälla Helén i fredags, blev så glad! Tyvärr ramlade en del blomblad dagen efter, speciellt nävorna men den fina vallmon är så ståtlig ännu.


Nu ska jag ut med vovven och det regnar! Inte populärt, det blir så förebrående blickar från de vackra bruna hundögonen......

Ha det så bra, ta hand om er!

Kram
PetterCarin
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar