söndag 8 juli 2012

Länge sen sist......

Det var ett tag sedan jag gjorde ett inlägg, inspirationen har saknats....kanske bra så "pysseltänket" får vila och komma igen med nya ideér, vad vet jag?
Men nu har ett nytt kort kommit till, inte på scrapträffen i onsdags, då var det också lite dåligt med ideér för min del. Fast det var mycket roligt ändå att sitta med likasinnade och se vad de gjorde.


Ett gratulationskort, det lilla 3D-motivet med en hortensia har legat klart ett bra tag. Papper från Pion, likaså den utklippta fjärilen, swirlen bakom gratulationstexten är nyköpt, tror det var en "Cherrry Lynn" gillar den jättemycket, den kommer att bli användbar.  Tycker den påminner om lite "jugend"?Små gröna halvstenar, bl a i tre små pärlhattar från PY Hobby där stenarna också är inhandlade.
Nu i morgon börjar "Öppet Hus" på Hembygdsgården här i Horred med loppis och kaffeservering, ska var där på tisdag i loppisen och det blir fler dagar. Öppet mellan 14 och 18 mån - fre , håller på i tre veckor och sista veckan även öppet lör - sön, samma tider. Alltid trevligt att vara där, gott kaffe med hembakat och fynd att göra i loppisen. har varit där och hjälpt till att packa upp och det var mycket lockande.....

Nu ploppar det upp en ny idé på kort.....härligt!

Ha det bra och ta hand om er!

Kram

PetterCarin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar