torsdag 20 september 2012

Mer kort.....

Det blev lite mer kort gjorda de här dagarna, regnet har bara öst ner på förmiddagarna så det har passat bra att sitta vid pysselbordet. Fast i tisdags efter gymnastiken fjäskade jag med käre maken så han körde mig till "Skroten" mellan Kinna- Skene. Nu skulle jag ju inte ha "skrot" utan tygaffären med samma  namn var målet, det skulle inhandlas spets! Och det fanns att välja på, härligt! Även satinband i olika bredder fanns det så det blev ett par rullar.

En bred spets kom på detta kort.

 
 
Ett "bra att ha"kort, enkelt med en blombild, en swirl och en enkel ros.
 
 
Ett kuvert kort, tycker de är lätta att göra men attans så pilligt att sätta fast den stansade "spetskanten".... blir nog ett och annat grått hår till innan det är klart....
 
 
 
 
Så tre julkort, inte så mycket att orda om....
 
Ha det så bra, ta hand om er!
 
Kram
 
 
Carin
 
 
 
 
 
 

2 kommentarer:

 1. Oh så vackra julkort !! Dina swirls är verkligen pricken över i . Kuvertkortet är jättefint . Jag tycker det går smidigt sedan någon visade mig att man kan fästa spetskanten emellan. Jag använder smal dubbelhäftande tejp där.
  Kram från Eva

  SvaraRadera
 2. Oj, så mycket fina kort du gör! Jätteroligt att "vandra" runt hos dig och se allt du gör!
  Många vackra julkort redan! Änglakortet är såå fint! Vilken fin spets du har använt.
  Småskrattade lite för mig mig själv när jag läste att du hamnat i pappersträsket... ett passande uttryck! Vi är många som plaskar runt där!
  Tack för snälla ord hos mig!
  Ha det gott!
  Kram!

  SvaraRadera