onsdag 13 februari 2013

Gekåsbesök......

Idag blev det ett besök på Gekås och Panduro i Ullared, vi bor ju så nära, ca 4 mil genom skogen och små samhällen, tror vi mötte ingen bil på väg dit och 2-3 på hemvägen. Annat är det på sommaren, oj, oj, fullt på parkeringen framme vid varuhuset men nu var det bara rätt in.
På Panduro fann jag fina papper för 6 :- st och ett häfte med 32 st 15 x 15 för 59 :-. Härligt med fynd!

Ett par kort har blivit gjorda och har en beställning till en 40-åring, det fick bara inte bli för "gulligt" visar det senare.

Ett "kattkort" med motiv från en servett, många vill ha just med katter!Inte så tokigt kanske....

Nästa är ett traditionellt grattiskort, "bra att ha"Motiv i "Dufex" som skimrar och lever! Många vill ha kort med just rosor till att gratulera.....

Ha det så bra, ta hand om er! Imorgon är det "Alla hjärtans dag"!


Kram

Carin

7 kommentarer:

 1. Lyckliga du som har så nära till Ullared!!!! Mitt shopping paradis!! Älskar att gå där :)
  Kul med lite fynd!!!
  När du använder servetter, hur gör du då? Gör du något med servetterna? det blir jättefint!
  Ha en härlig alla hjärtans dag!
  Kramis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, kommer dit efter bearbetning av maken, har tyvärr inte körkort, visst är det roligt att gå där och titta!

   Så här gör jag med servetter, tar bort de två understa lagren så det tunna med motiv är kvar. Lägger två kopieringspapper på strykbrädan, därefter den bit vit kartong eller papper motivet ska vara på, över det en bit "Glad Pack" och så motivet, på det en -två kopieringspapper och stryker över alltihopa med hett strykjärn, prova efter en -två minuter att det fäst ordentligt. Kolla också att inte plasten sticker ut och fastnar i järnet! Låt kallna och sen stansar jag ut den form jag vill ha med en die. Eller klipper ut. Såg det här i en blogg men kommer inte ihåg vilken, man hoppar ju hit och dit.
   Lycka till!
   Kram
   Carin

   Radera
 2. Åhhh vilket gulligt kattkort. Och roskortet med. Blir genast sugen på att göra fler servettdecoupage. Du har verkligen inspirerat mig.
  Kramar från Eva

  SvaraRadera
 3. Ullared, ja där finns det massa av grejer att se o köpa. men det är många år sedan jag var där senast. Hoppas få med mig sambon på en tur dit till våren.
  Jättefina kort du gjort, katt kortet är ju bara för sött. Kortet med blomman är fint det med, men jag tycker det verkar krångligt o göra med servett decopaughe. Men är säkert lätt när man väl testat några gånger.
  Ha en fin Alla Hjärtans dag, kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Hej! Va roligt att du tittade in till mig! Ser att du gör jätte fina saker! Gillar:) Önskar dig en härlig Alla hjärtans dag! Du är så jätte välkommen tillbaka!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 5. Hej Carin!
  Javisst är det kul att åka till Ullared:) särskilt när man har så nära som ni:)) Jag har aldrig varit inne i Panduro butiken, var ligger den?

  Såååå vackra kort du gjort, det blir ju jättesnyggt med servett decoupagen. Jag måste testa det snart:))

  Ha en fin Söndag
  Kramizar Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Marie!
   Panduro outlet- butiken ligger vid in-utfarten från stora landsvägen, man tar till vänster innan man kör ut på vägen, kör en liten bit och det är en glasögonbutik alldeles innan. Bla köpte jag ett jättefint papper med rosor och mild grön bakgrund, 6 :- st. Ångrar att jag inte tog flera....Tack för snälla ord!
   Kram
   Carin

   Radera