lördag 29 juni 2013

Här händer ingenting......

Här händer ingenting att skriva om tycker jag, det går i sin vanliga trall och det är nog bra kanske!
Midsommar var en blöt historia, vi var i Kungsäter hos Stigs kusin med familj och åt sill med tillbehör, precis när vi kom hem störtade regnet ner och sen höll det i sig, regnskurar. Men man ska inte klaga, på många ställen är det värre.
Som vanligt hade jag med en tårta på midsommarafton, så här såg årets ut, det var kris med jordgubbar på midsommarafton  i affären, det hade regnat så dagarna innan så de hade blivit förstörda hos odlarna. Hade tur och fick tag på en kartong på morgonen i affären innan de tog slut....

Kaffekoppen är från min mormorsmor, har 6 st och är så rädda om dem, kommer bara fram vid speciella tillfällen!
 
Har haft lite kortbeställningar, det har varit bröllopskort och det var svårt att komma igång tyckte jag, ingen inspiration alls! men det lossnade till sist och så här blev ett av dem.
 
Just det här skulle ha sedelficka och en text, så här blev det...
 
Nu har jag en beställning på ca 16-20 kort som mor och dotter ska dela på, det ska vara "bra att ha kort" så jag har fria händer och sommaren på mig, skönt!
Fick till vårdcentralen i onsdags med mitt högra knä, har haft ont och svårt att gå sen 2 månader tillbaka, ringde till VC och fick rådet att massera med Voltaren, inte hjälpt och skulle göra det igen. Samma resultat så nu fick jag komma till en läkare. Det var inflammation och ska nu massera in Orudis och linda knät med binda i 7 dagar, göra uppehåll och fortsätta i 7 dagar. Tycker inte det hjälpt nämnvärt......
Bara gnäll och gny med mig!
Ha det så bra, ta hand om er!
Kram
Carin
 
 
 

4 kommentarer:

 1. Vilken härlig tårta jag bli riktigt sugen på en bit.
  Korten är superläckra.
  Det är inte lätt när man har ont och inte kan röra sig.
  Jag har haft ont i mitt högra lår en längre tid. Det låser sig och jag kan inte räta ut det. Måste få tag på en läkare som eventuellt kan hjälpa mig.
  Sitter här och önskar en liten regnskur som skulle kunna friska upp luften lite.
  Ha en skön Söndag
  Margit(maxelonia)

  SvaraRadera
 2. Man får gnälla när kroppen trasslar. Nu kan du i alla fall sitta stilla och göra kort . Men såklart hoppas jag att ditt knä inte ska bråka med dig. Förrän vi anar tittar nog sommaren ut igen.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Mums, vilken läcker tårta! Blev nog snabbt uppäten...
  Vi hade jättetur med vädret här under midsommaren, satt nog ute och åt hela helgen, dans runt midsommarstången utan regnkläder och lekar i solskenet. Länge sedan man varit med om en sådan midsommar.Orättvist att det är så olika med vädret...
  Jättefint bröllopskort du har gjort, sedelfickan är superfin!
  Usch vad trist när kroppen bråkar, klart man får klaga! Har också haft/har problem med knäna och det är inte roligt alls! Hoppas din medicin och lindning hjälper!!
  Härligt med en sån beställning, du ska se att inspirationen kommer!
  Krya på dig! Kram!

  SvaraRadera
 4. Oj oj oj vilken läcker tårta!! Finns det nåt bättre än en jordgubbs tårta med färska jordgubbar! Supergott vill jag säga.
  Fast vi äter inte tårta på midsommar. Då blir det glass, grädde, maränger o jordgubbar oftast.

  Ditt bröllopskort är väldigt ljuvligt. Så fint med blommorna o sedel fickan. Du kan du :-)


  Värk är ett elände , jag vet. Inget roligt och läkarna brukar ej kunna hjälpa på bra sätt heller.
  Ha de gott vännen, kram fr Lotta i Småland

  SvaraRadera