lördag 8 juni 2013

Blommor, barn och lite annat......

Förra söndagen var vi i Kållered på barnkalas, Stigs brorsdotterdotter Alma har fyllt 5 år och vi var några vuxna som kom på "vuxenkalas"! Hon är noga med att vår Ritzi ska följa med så hon och hennes lillasyster Elsa för gå ut med henne, de nästan blir osams vem som som ska hålla i kopplet! Här sitter de med Ritzi på altanen....

Ifredag var vi på kaffe till goda vänner här i Horred som har fina rododendron och azaleor, för en gångs skull kom jag ihåg kameran och fick några foton på blomningen.Här har varit underbara dagar nu, lagom varmt och inget regn och inga sniglar! Än så länge!

Igår satt man framför tvn och följde prinsessbröllopet, så fint, roligt att se all ståten, fina klänningar mm. Men hur kommer det sig att ha svart klänning på bröllop? Inte passande alls och   en och annan urringning gjorde att man blev rädd att behagen skulle trilla ut......Önskar brudparet lycka till!

Lite kort har blivit gjorda också, var på scrapträff i tisdags i Derome som Scrapbookeriet ordnade. Trevligt fast tiden går alldeles för fort!


De här två är ca 10 x 10 cm.


Två "bra att ha kort".

Nu skiner solen och ska sätta mig ute med min frukost, sen ska middagen förberedas, får besök, det blir i all enkelhet!

Ha det så bra, Ta hand om er!


Kram
Carin2 kommentarer:

 1. Tänk vad rododendron är pampiga. Jag har aldrig haft någon, tror inte de skulle trivas på vår tomt. jag beundrar andras istället.
  Roligt med scrapträff, och som vanligt har du gjort alldeles underbara kort.Brudparet var ju hur vackert som helst.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Här kommer en liten hälsning fr ostkusten.
  Solen skiner för det mesta, men visst får vi en o annan regnskur
  emellanåt. Bra för alla grödor som växer.
  utanför vår lilla tomt står en ståtligt stor lila Rhododendron buske, som nu blommar sagolikt vackert. En stor förmån att titta på utanför köksfönstret.
  Jättefina kort du tillverkat, du är verkligen duktig.
  Ha de gott vännen, kram fr Lotta med gubbe

  SvaraRadera