onsdag 29 maj 2013

Nya kort......

Lite nya kort har blivit gjorda, vädret har ju inte varit det bästa, igår var jag ner till frissan och klippte mig. När jag kom ut gick åskan och på hemvägen fick jag världens ösregn över mig, som en dränkt katt när jag kom hem!
Fick en beställning på 2 kort till tvillingflickor som skulle fylla 23 år, de skulle var snarlika men ändå inte lika, så här blev de..... hoppas de blir till belåtenhet.


Köpt en ny dies från Memory Box, tror den hette "Viktorian" någonting. Gillar den!

En annan dies föreställer en svan, såg framför mig svanpar som kanske passar ett bröllopskort? Så här blev försöket....Ett par "bra att ha" kort!Imorgon måste jag få komma till Varberg, datapapper är helt slut och ett besök på Scrapbookeriet måste det också bli, "studentblått" papper är på upphällningen....

Ha det så bra, ta hand om er!
Kram
Carin


3 kommentarer:

 1. Vilka underbara kort du har åstadkommit.
  Ha en skön Kväll.
  Margit(maxelonia)

  SvaraRadera
 2. Hej kära du!!
  Vilka superfina kort du tillverkat. Alla är fina men gillade dom 2 översta med flickorna på lite extra mycket.

  Ja nu är det sista dagen i maj, o vår natur är fantastisk med all grönska. Undrar just om regnet håller sig borta i helgen eller om det blir skyfall o blixtrar o dunder....... Man kan aldrig veta!

  Ha de gott, du o gubben. Kram fr Lotta med gubbe i Kalmar

  SvaraRadera
 3. Jättevackra kort !!Ovanlig die med svanar men de passar ju perfekt till bröllop. Man får passa på att fylla på lådan med bra-att-ha-kort när det är trist väder. Men idag har vi haft en härlig sommardag. Äntligen.
  Kram Eva

  SvaraRadera