lördag 4 maj 2013

Vintern rasat ut....

får vi hoppas nu, vitsipporna blommar för fullt och pärlhyacinterna frodas, fick hämta några tuvor hos "Greta i kiosken", det ska grävas upp och dräneras runt huset där hon bor och då går de till spillo ändå. Så nu finns de i vår rabatt utanför köksfönstret.

Fick hoppa in och brygga kaffet på hembygdsgården inför valborgsmässofirandet där, kören var förstärkt med PRO och SPF körerna  bla och alla skulle ha kaffe efteråt, det smakade säkert gott för det var svinkallt och blåste så brasan kunde inte tändas.

Har gjort många kort och inget är fotat..... har suttit på "Kungsätersbygdens dag" i går, som tur var det inget regn men blåste så det var lite lurigt med korten, ville gärna blåsa iväg, det gick rätt så bra, studentkorten gick direkt, sedan var det flera som skulle få barnbarn och inte visste vad det skulle bli, det bästa är att göra neutrala babykort förstår jag nu.....

Sett att många visar foton från sina scraprum eller plats, min plats är liten, ett bord med hurtsar och hyllor men det fyller sin funktion.


Inte så mycket att orda om, hade önskat något mer lätthanterlig förvarning till alla papper bara.

Solen skiner, fast vinden är kall, dags för frukost och sedan en promenad kanske....

Ha det så bra, ta hand om er!
Kram
Carin


2 kommentarer:

 1. Hej på dig!!
  Synd med valborgselden som aldrig fick tändas. Men det var en herrans blåst även här under den dagen. Stillnade av lite på kvällen så här brann majbrasorna för fullt.
  Kul o se din lilla pysselhörna där du tillverkar så många fina kort.
  Grattis till din försäljning!!
  Vårkramar fr Lotta i Kalmar

  SvaraRadera
 2. Så många kort du fick ihop till försäljningen. Det är nog så att studentkort är något alla vill ge bort/skicka. Vilken mysig liten pysselhörna du har. Det kan minsann räcka , för har man mer plats så blir det lättare kaos.
  Kram från Eva

  SvaraRadera