söndag 12 maj 2013

Lite av varje.....

Nu är det full fart i naturen, igår kväll när jag tog sista rundan med Ritzi fann jag en bit av ett fågelägg, turkos med bruna prickar, är det stare? Har glömt hur de ser ut.....
Göken gal, hörde den första gången i år den 7 maj. Vitsipporna blommar för fullt, så här såg det ut efter min vanliga promenadväg


Tyvärr är blåbärsriset alldeles brunt, åtminstone det jag såg, hoppas det finns några ställen där det klarat sig, fick inga blåbär förra året, då hade frosten härjat vid blomningen.

Så här vackert var det i en plantering i parken i Varberg, vi åkte in till Varberg i lördags för ett torgbesök, det var lite småkyligt så det blev inget besök på utecafét......


Tyvärr var inte tulpanerna utspruckna.

Så här mysigt har husse och Ritzi det när de läser tidningen, hon är en riktig "knähund" och ska ligga intill och trycka.


Studentkort går alltid åt nu, här är ett på beställning och även lite andra kort som jag gjort under veckan, har ont i ett knä sen en månad och det är skönt att få sitta långa stunder och vila.


Inte så mycket att orda om, typiska "PetterCarin" kort.....

Ha det så bra, ta hand om er!

Kram
Carin
4 kommentarer:

 1. Vilka ljuvliga bilder.
  Korten är ju helt fantastiska.
  Ha en skön fortsättning på denna dag.
  Margit(maxelonia)

  SvaraRadera
 2. Hej
  Tycker dina kort är jättefina!!
  Ja nu är naturen underbar med all grönska. Vi får njuta massor. Så fint när vitsipporna bildar stora mattor av blommor.

  Varberg är en vacker stad vid havet :-)
  Ha det så gott, kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Det är visst något att orda om. Dina kort är speciella och så vackra och välgjorda. Jag tycker det är så roligt att var och en har sin egen stil. Det sitter liksom inom en hur man skapar.
  Hoppas att du hittar friskt blåbärsris när det blir dags. Det verkar variera var det har frusit.
  Hoppas ditt knä blir bättre snabbt. Bortsett från att sitta och pyssla så vill man ju vara ute nu.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Hej Carin! Vilken fin bild från naturen och från parken! Och så många fina kort du har gjort! Jag måste fråga...är Ritzi en strävhårig tax? När jag var tonåring så hade vi en strävhårig tax som hette Aki!
  Önskar dig en fin onsdag!
  Kram Sirpa♥

  SvaraRadera