tisdag 23 juli 2013

Värmebölja......

Nu är det varmt så det räcker till.....+ 28 i går i skuggan, idag + 25 lite mer uthärdligt.
Tomaterna börjar att skifta färg, en färdig har vi redan ätit upp, smakade underbart!
Novemberkaktusarna som är ute i skuggan på altanen på "sommarnöje" blommar för fullt! De har stått ute i regn och rusk och tydligen trivts!
Lite för varmt att sitta vid pysselvrån men några kort har blivit gjorda, bla en beställning till en 80-åring som ska med på en resa till Prag, hon fyller samma dag som resan börjar. Önskemål att det skulle föreställa buss, resväska och motiv från Prag, inte så lätt att få till men så här blev det, hoppas det blir till belåtenhet.....
Namnet är övertäckt men tror inte någon resedeltagare läser min blogg....
Ett par andra kort också, typiska "Pettercarin kort"är svårt att ändra stilen!
 
 
 
 
 
Har svårt att somna på kvällarna, knät är inte bättre, värker och gör ont när jag ska gå, ska få komma till Närhälsan på måndag och fick veta att nu skulle jag inte belasta knät, innan skulle jag gå och röra mig som vanligt. Ett par nätter har jag nu hört en uggla eller två hoa, en speciell upplevelse.
Underbar kväll, helt vindstilla, nu är det som skönast, imorgon kväll planerar vi en tur till "Läjet", där ska man kunna köpa god glass och titta ut över havet......
Ha det så bra, ta hand om er!
Kram
Carin
 
 
 
 
 

2 kommentarer:

 1. Vilka underbara kort du har gjort. Verkligen fantastiska.
  Ja här är det också varmt till tusen. Vet inte om jag orkar med denna värme så länge till. Idag har det varit en aning svalare men det verkar som om det ska bli varmare framöver. Men vi kan ju inte råda över vädret.
  Ha en skön fortsättning på denna vecka.
  Sommarhälsningar
  Margit(maxelonia)

  SvaraRadera
 2. Du är flitig på scrapbordet trots värmen. Det är nästan klibbigt varmt hos oss idag. Igår kom ett riktigt dunderåskväder, men el och telefon klarade sig. regnet gjorde i alla fall gott. Mina tomater har börjat mogna och snart får vi nog mer än vi kan ta hand om gissar jag. Men det finns säkert tomatglada barn och grannar som vill ha.
  Tråkigt med ditt knä. Hoppas det fixar sig efterhand.
  Kram Eva

  SvaraRadera