fredag 16 augusti 2013

Utmaning och rönnbär.....

I tisdags kväll var jag på scrapträff i Derome och "Scrapbookeriet", Susanne hade en utmaning, två utstansade fjädrar skulle vara med annars fick vi göra vad vi ville, kort, alster eller LO. Så här blev mitt bidrag.....Har använt kortbas, papper Maja design "Sofiero-papper" ett motiv i 3D, satin och organzaband och 2 cerise rosor samt en liten pärla. Kommer inte på vad kantstansen heter, en MS iallafall.

En morgon nu i veckan var det ett underbart väder med sol och klarblå himmel, lite dimma låg kvar och vår rönn utanför är så fin...


Ett fint spindelnät vid soptunnan, fullt med dagg i.....


Lite andra kort har blivit gjorda.....


På de här korten har jag använt spillpappersbitar, fick göra en ordentlig rensning och sortera efter färger, välbehövligt!

Önskar nu alla en fin helg med uppehåll och sol!

Ta hand om er!
Kram
Carin3 kommentarer:

 1. Vilka vackra gulliga välkomponerade kort du har gjort. Du är såååå duktig. När man tittar på spindelnätet så får man nästan scrapkänsla. Tänk vad spindlar kan...de behöver inga dies. Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Helt otroligt vilka vackra kort du tillverkat. Fina färger och fina dekorationer.
  Själv har jag tillbringat de senaste 9 dagarna på sjukhuset. Man har upptäckt nåt på lungorna men vet ej i dagsläget vad det är. Är hemma på permis under helgen bara.
  Ha de gott kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Vilka fina kort su har gjort. Gillar verkligen det med fågel, väldigt fina blå detaljer. :)

  SvaraRadera