tisdag 15 oktober 2013

Sommarens sista blomma......

För ett par veckor sedan blommade den perenna luktärten med en blomma, den första på hela sommaren! Fick frön av en vän och  de har verkligen tagit god tid på sig att gro och komma upp med stänglar och som sagt, en blomma blev det.
 

 
Nu har jag grävt ner plantan och hoppas på bättre tur nästa år.
 
Naturen är så vacker nu med alla färgerna på löven, så här är utsikten från pysselbordet.
 
I söndags blev det bullbak, fick lite extra energi, annars har det varit äppelmoskokning, vi har fått så mycket äpplen av en god vän så nu är vi välfösedda med mos hela vintern. Gott att ha.
 
Inspirationen har varit på noll den senaste tiden, har haft beställningar på kort och de har blivit gjorda men inget för kortlådan. Kanske brevet som jag fick från Eva med ett jättefint ark på 3D-motiv sätter fart på mig.... hoppas det!
Här är ett kort till en 60-åring i släkten det är jag faktiskt nöjd med....
 
Dessa två korten är också en beställning, ska hämtas i november. Mottagaren är snickare och det skulle var snickarmotiv iallafall på det ena, det blev att hämta på nätet.

 
Nu på morgonen är det lite dimmigt och det är 0-gradigt, vintern närmar sig så smått.
Ha det så bra, sköt om er!
Kram, Carin
 
 
 
 

4 kommentarer:

 1. Dina kort är jättefina. Kul att du har med snickarmotiv på det specialbeställda kortet. Det blir ju verkligen personligt då. Dina swirlar (?) sätter också en extra piff . Det är väl så lite här och där att man hamnar i dalar. Hoppas mitt ark kliver dig upp på berget igen, för du gör minsann superfina kort. Bullar är mums. Jag fick också ett bak-ryck häromdagen. Annars blir det mest äpplekaka här just nu.
  Ha en skön dag . Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Jättefina kort! Syns inte att du har en svacka, men det är ju så, vi hamnar alla där ibland! Dina bullar ser också väldans smarriga ut, känner nästan doften....
  Vi har med haft gott om äpple, har delat ut till höger och vänster. Man kan ju inte äta äppelkaka varje dag, även om det är gott, blir tyvärr inte färdig till att koka mos...
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag tittar ofta in på din blogg för jag gillar verkligen dina kort! Superfina!!!!

  SvaraRadera
 4. Önskar dig en trevlig o skön helg.
  Fina kort som alltid på din sida!!!

  Ha det gott kram Lotta

  SvaraRadera