söndag 3 november 2013

Scrapmässa i Göteborg.........

Tänka sig att jag kom iväg på Scrapmässan i Göteborg som var lör-söndag nu i helgen. Första gången i mitt liv! Så roligt det var att få se alla papper och dies och allt annat material i verkligheten innan man ska köpa. Grannen G följde med, hon gör också kort och det blev en hel del inköp......

 
Så nu är det bara att sortera och plocka in och testa dies, köpte bara två sådana, den jag verkligen var ute efter fanns inte så det blir att beställa i en webbshop. Känner mig så nöjd med dagen!
 
Fått en beställning på 7 julkort och de ska ha sedelfickor, här är några av dem....
 
 
 
 
Igår eftermiddag fick jag en beställning på ett gratulationskort till en 50-åring  och det skulle gå i lite gammaldags stil, så här blev det....lämnades till beställaren i dag och det blev till belåtenhet, skönt!
 
Här använde jag Pionpapper, en spets från Skroten,( tycker den är vacker, lite glansig,) rosor i olika storlekar, en charm och platta pärlor, tycker de är så fina!
 
I veckan som kommer blir det lite olika saker, ska vara med på frågesport i Bygdegården, ska ingå i RKs lag (hur det nu ska gå, kommer nog att göra bort mig), på torsdag ska jag testa högläsning för de gamla på äldreboendet Ekås, det är en timme och dessutom vara med på cafét i församlingshemmet på eftermiddagen.....
 
Ha det så bra i novembermörkret, tänd ljus och mys och pyssla! Ta hand om er!
Kram, Carin
 
 

3 kommentarer:

 1. Vad roligt att du visade dina inköp från scrapmässan. Tänk om jag hade varit där. Fast jag har en hel del material . Man blir bara så sugen när man ser hela utbudet. Du verkar ha en snärjig vecka framför dig. Men det är kul när det "rör på sig". Jättehärliga kort !!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Hej kära Carin.
  Tack för din fina kommentar på min blogg, det värmer.
  Ohhh vilka inköp du gjort. Förstår det kliar i fingrarna att köpa köpa köpa när man ser allt fint.
  Jättefina julkort du gjort och gratulationskortet var verkligen fint.

  Ha en bra vecka med alla dina göromål. Kommer gå kanon!!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Härligt att gå på mässa, förstår att det handlades en hel del! :) Man vill ha så mycket när man ser allt fint som finns!
  Så många kort du hunnit med, grattiskortet är superfint. Mycket roligt du har framför dig, och inte gör du bort dig! Det går säkert bra!
  Kramis!

  SvaraRadera