onsdag 22 januari 2014

Januari 2014 snart slut.....

Tänk, snart är januari snart slut, var har tiden tagit vägen? Har inte skrivit något här sedan innan julen, inget speciellt har hänt, jul, nyår och trettonhelg var jättelugna. 
Nu är allt bortplockat, bara julstjärnorna i köksfönster kvar och de är lika fina och sista knoppen på amaryllisen börjar slå ut.

Eftersom vi har flera födelsedagar i januari har jag tillverkat kort till födelsedagsbarnen, ett av dem är redan skickat och ett ska lämnas på lördag, det blev ett pås-kort, det första jag gjort. Till en kille som fyller 18 år och det är så svårt till just den åldern...

I mars och april ska jag ställa ut kort på biblioteket här i Horred, de frågade mig och det ska bli roligt, det gäller bara att ha ett urval av allt som man kan göra. Här kommer några som är klara.


Det med undulater är ett servettdecupage....

Tulpanernas tid är nu och veckans bukett ser ut så här, i ljus orange. 
På "Skroten" i Skene fann jag ett tulpantyg som blev till två kuddar i soffan.....Ha det så bra, ta hand om er!
Kram, Carin1 kommentar:

  1. Så många fina kort du har gjort. . . igen. Jag har faktiskt inte provat pås-kort än, men kanske. Vi har tonårsbarnbarn som snart fyller och då passar det perfekt. Du har rätt gula tulpaner doftar starkare. Det blev en ljusgul bukett här igår. Då är det bättre med tulpantyg. Riktigt läckert. ha en skön helg.
    Kram Eva

    SvaraRadera