lördag 5 maj 2012

Deltar i en tävling!

Fick inspiration att delta i en tävling där man skulle göra en LO, har aldrig gjort en sådan men någon gång ska vara den första!Det är ett foto av min mans farföräldrar tagit någon gång i början av 1970-talet. Uttrycket "Gammal kärlek rostar aldrig" stämde in på dem så den texten fick stå på de utstansade hjärtana ( istället för vimplarna) som bildar girlangen. Pappret Pions "Minnenas ateljé, Ros".


Övriga papper är Pions "Till Mor" med dukade kaffebord och baksidan av "Ros". En utklippt bild av ett fickur , "Pions, Till Far" och en tag från "Till Mor". En ljusbrun ros på varje hjärta.


En vit ros med lite av Distress "Tea dye" i varje ände av bandesollen + en liten metall fjäril. Instucken en gammal sedel, 10 :- också "Till Far". Hjärtat stansat med NS hjärtdie, även de små hjärtana stansade med litet hjärta NS. Bokstäverna från ett ark "BO Bunny, Combo stickers" (tyvärr finns inte "Ä")
Blev faktiskt nöjd med det här.... men inte bra på att fota!

Ha det så bra
PetterCarin


2 kommentarer:

 1. Har tittat runt hos dig och du gör mycket fint du också.
  Roligt att du tittade in till mig och lämnade spår, alltid lika kul med nya besökare.
  Välkommen igen.

  Maud

  SvaraRadera
 2. Hejsan!!!
  Ååå så roligt att du ville vara med i min lilla tävling. Jättefin tolkning du har gjort och underbara dekorationer och papper.
  Önskar dig en fortsatt skön helg
  Kram Eva

  SvaraRadera