onsdag 9 maj 2012

En "presentbag" eller vad den kallas!

Var inne på en blogg och fick se så fina små väskor eller presentbagar, så det måste jag testa att försöka göra. Alltid kul att försöka..... så här blev den, inte illa för att vara första gången.
Ja det här med att fotografera är inte min grej eller ska jag skylla på kameran?
Pappret är "Maja, Blåbärspaj" tror jag det hette, hade en bit som passade precis. Blomman är egengjord med retrostans, vikt i blombladen och och en liten ros i mitten. Bladen är utstansade av en punch, lönnlöv och vikta och infärgade med Distress. Swirlar av Magnolias "hjärteswirl", ett litet metallbi hänger under, inköpt på PY Hobby. En liten tag att skriva en liten hälsning på.

Här är andra sidan, också en blomma med blad och stämpeltext "Istället för en blomma" och andra sidan av tagen.
Den var rolig att göra och inte så tidskrävande, provade också på att göra ett s k "mjölkpaket" också roligt och det blev heller inte så tokigt. Hann inte fotografera det, grannen kom med rabarber och hon fick "mjölkpaketet " som tack.
Här regnar, vi var till Varberg i ärenden och fick ösregn av och till, vovven vill INTE gå ut för hon blir våt på de små tassarna! Hur hon har sprungit i skogen och jagat på höstarna är en gåta!

Ha de så gott,
PetterCarin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar