onsdag 16 januari 2013

Lite nya kort.....

Lite vinter har vi fått även här i västsverige, ca 5 -6 cm har kommit och 5 - 6 minus hela tiden, alldeles lagom tycker jag. Skönt att slippa regnandet och dimman.

Lite nya kort har blivit gjorda, nu får jag använda av det jag redan har innan här blir nya inköp. Grattisstämpeln fick jag hos "Scrapbookeriet" gick och vann lottningen till utmaningen  i slutet av förra året, så glad jag blev! Här blev ett grattiskort som även kan passa till en karl, använt Pions "Blommor till far" bladen är av baksidan till det pappret.Det andra kortet.


Även här har jag använt Pions papper, kommer inte ihåg namnet men tyckte det var så vackert med violerna, insidan fick också av de pappret.
Beskrivningen till den här vikningen fann jag i en blogg "Evas pysselsida" där länken finns till beskrivningen, fattade fel först så det blev ett större kort. Gå in på den bloggen, hon gör så mycket fint!
Nej nu är det dags för frukost, den sedvanliga havregrynsgröten, får jag inte den kommer magkatarren som ett brev på posten....
Ha det så bra, ta hand om er!
Kramar, Carin


2 kommentarer:

 1. Så fina kort !! Vackert med violerna. Ditt kort med vikningen blev väldigt snyggt. Man kan ju variera den på olika sätt. Det passade ju perfekt med ovalen att skriva på. Jag måste medge att jag mest gör vanliga enkelt vikta kort, men ibland får man ett ryck och vill förnya sig.
  Tack för att du hänvisade till min blogg.
  Det var länge sedan jag åt havregrynsgröt. Det lät gott. Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Här kommer jag igen. Ditt servettmotiv är ju hur läckert som helst. Det var lätt att göra ett vackert kort av det. Du ska veta vad noga din teknik studerades. Jag tror att fler kommer att prova.Tack än en gång för din omtanke.
  Kram Eva

  SvaraRadera