torsdag 22 november 2012

Lite olika kort....

I morse och förmiddags blev det lite rörigt på kortfronten....satt tidigt i morse och gjorde ett kort till en god vän( herre) i Mölndal som fyller år i dagarna, vi skulle skicka det i dag. Så gick jag på torsdagsgympan och där skulle en ha ett kort till en herre och det var bråttom! Så jag beskrev kortet jag gjort i morse och sa att jag gör ett nytt som vi skulle skicka och hon får det jag gjort i morse. OK för henne och hon hämtar det i dag. Hem och började göra ett nytt till oss, då kunde inte maken vänta på det (stressad) och han tog ett annat och åkte i väg till Kinna för att skaffa DD-lappar att lägga i innan det skulle skickas. Men nu har jag fått klart det som egentligen skulle skickas från oss och väntar på att det första hämtas för det var ju bråttom!

Grått och disigt väder, det "fyker", alltså duggregnar, lämpligt pysselväder.....

 
Det här skulle vår bekant i Mölndal haft, han tycker om fåglar så det hade passat. Ett servettmotiv, tror det är en blåmes. Det som han får hann jag inte fota....
 
 
 
 
 
 
Som sagt, lite olika kort, det sista är julklappsetiketter av restpapper.
 
Ha det så bra, ta hand om er!
 
Kram
Carin
 
 
 
 
 

2 kommentarer:

 1. Oj här var det en som stressar... Vilka söta julklappsetiketter! Vilket bra tips att använda restpapper till det! Korten är också jättefina, den lilla hunden och katten är underbart söta!
  Ja, här har det också varit grått och disigt hela dagen, riktigt novemberväder!!
  Ha det bra och pausa lite i morgon efter den här hektiska dagen! Hihi!!!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Vilka jättefina kort och julklappsetiketter du gjort. Visst är det bra när man kan ta vara på spillpapper. Det hopar sig lätt med sådant.
  Ha en skön helg !
  Kram Eva

  SvaraRadera