måndag 6 augusti 2012

Ett par kort till.....

Det har blivit ett par kort till i helgen men har varit flitig med fönsterputs och inköp av en ny hurts till mina scrapsaker så det blir bättre plats på bordet, datorn får plats också.


Detta tror jag passar till en man/kille.... texten från"Macken"? bakgrundspapper vet jag inte vem som tillverkat, köpte det på Scrapbookeriet, det med noter ett papper från
"Majas design" och den lilla bilden vet jag inte heller tillverkare till.Lila rosor i retroblommor vikta och infärgade med Distress i uddarna. Hade gjort ett liknade innan och det gick direkt....Nästa kort fick jag idén till från en scraptidning jag köpt.
Bakgrundspapper ett Magnolia, den utstansade bården med fjärilar fick jag från Eva K samtidigt med scraptidningen, tack! Bokstäverna är stämplade med små stämplar köpta på PY HobbyDe små fjärilarna stansade med en MS punch, små halvstenar på.


Detta är lite, lite färgstarkare, bakgrund ett papper från "Majas design", det svartprickiga baksidan av det. motiv ett i 3D-teknik och de platta blommorna i rött köpta på Scrapbookeriet.Blombladen stansade med en die från Magnolia och swirlarna med en punch.Det var det hela för idag, ska nu till Kungsäter och vara hundvakt ett dygn framåt till Baloo, en ståtlig hundherre på 8 år!

Ha det så bra, ta hand om er!

Kramar

PetterCarin


2 kommentarer:

 1. Hejsan!
  Jisses vilka fina kort du gör. Jag har ganska nyss börjat med lite korttillverkning tycker det är jätte roligt.
  Ha en fin dag/Maria

  SvaraRadera
 2. HEJ
  Så underbart fina kort du gör!

  SvaraRadera