torsdag 2 augusti 2012

Resultat från gårdagens scrapträff....

Blev ett par kort gjorda på gårdagens scrapträff i Derome.Det är lögn för mig att ändra stil, det blir den här romantiska stilen på korten....
Motivet kommer jag inte på var det kommer ifrån men gillar det. Stansat ut en rundel och satt den på en utstansad brun card stock. Charm från PY Hobby, satinband från Pema, platt blomma och rosor från Scrapbookeriet.


Insida med utstansad vit card stock att skriva på, använt en MS stans och sotat med Distress.


Nästa kort i samma stil, använt Pion- papper, rosor och kakservett f rån Scrapbookeriet, likaså halvpärlorna.


Ett motiv i 3-D teknik, swirlen köptes i går på träffen, delade på den. Vita halvpärlor från PY Hobby.


Med det här kortet deltog jag i en tävling i går, man skulle gå efter en skiss och det lottas visst i dag vem som vinner. Motivet ett Sagen och det övriga från Pion, blommor från Scrapbookeriet, likaså halvstenarna, swirl en Magnolia som jag klippte isär.Det är flera som frågar efter kort till unga flickor och här kommer ett.Det här var pilligt att klippa ut men det blev kanske inte så tokigt till slut. Motivet inköpt hos "Lottas hobbyhörna"

Riktigt varmt ute och kvavt, solen glimtar till emellanåt, fick rensa lite i en rabatt, där var fullt med små, små "snigelbarn" under en växt och iden också. Bara att klippa ner och krafsa runt i jorden. Tur att man bara har tre små rabatter i de här snigeltäta området.

Nu ska jag sätta mig i lugn och ro och riktigt studera scraptidningarna.

Ha det så bra, ta hand om er!

Kram

PetterCarin

1 kommentar:

  1. Inte ska du ändra stil på dina kort. De är ju hur vackra som helst. men jag kan hålla med dig att ibland tänker jag så också. det går inte...jag tror man har det inom sig. Mina kort blir inte så romantiska, mer naturalistiska och med mer färg. Men det är väl tur att vi är olika. Fortsätt scrappa i din stil.
    Kram Eva

    SvaraRadera