måndag 27 augusti 2012

Några nya kort....

Lite nya kort har blivit gjorda, det gäller att ha med så många som möjligt på "Bygdens dag" 9 september, hoppas bara på uppehåll!

 
Ett motiv i 3D- teknik, köpt hos "Stoltz Pyssel o Pynt", bakgrund "Maja design" swirl som jag fått utstansad av Stolts Pyssel o Pynt, fjäril av en CL-die och små pärlor från PY-Hobby .Stämpel kommer jag inte ihåg var den kommer från... blev nöjd med det kortet.
 
 
Ett "bra att ha" kort, motiv från Pion, stämpeltext från "Roxstamps" spetsen köpt på "Scrapbookeriet" Derome, bakgrundspapper "Maja design" satinband "Pema" charm och pärlor PYHobby.
 
 
Även detta ett "bra att ha" kort, motiv i 3D, köpt hos "Lottas hobbyhörna", påminner om gammeldags bokmärke.
 
 
Ett lite höstaktigt kort, motiv köpt hos "Stoltz Pyssel o Pynt" det är från "Dufex" metallglansigt. Swirlen en "Magnolia-die" väldigt användbar tycker jag.
 
 
Också här ett motiv i "Dufex" köpt hos "Pyssel o Pynt" bakgrund ett Reprint"papper, nytt som jag köpt på "Scrapbookeriet, väldigt vackert och användbart på båda sidor. Blommorna köpta på "Hobbyhärvan".
 
 
Ett kort som jag tycker kan passa en man, tyvärr lite suddigt... motivet i en 3D-teknik som kallas "pyramid", lätt att klippa ut men svårt att sätta ihop, måste passa in exakt! Bakgrund andra sidan av Reprint- pappret.
 
Regnet hänger i luften, en sån fin dag som i går är med strålande sol och en hög, klarblå himmel är inte att vänta idag. Ja, hösten kommer så sakta och vi kan få fina dagar ännu.
 
Ha det så bra, ta hand om er!
Kram
PetterCarin
 
 
 
 
 

1 kommentar:

  1. Oj så många fina kort. det är kul med tillställningar där man får visa upp sina alster och helst sälja några också. Lycka till och hoppas vädret är snällt.
    Kram Eva

    SvaraRadera