fredag 31 augusti 2012

Julkort....

Igår fick jag hem så fina julpapper som jag beställt från "PY Hobby" blev överförtjust! En del glittriga och alla så fina och användbara.... här blir det julkort gjorda nu. Bla dessa...

 
Bakgrundspappret kommer från det blocket, svagt mönstrat i beige mönster, motivet från ett Pionpapper, "Adventskalender" blomman en julstjärna stansad med en die från "Magnolia-die" bladen från samma die. Swirlen också en die från "Magnolia" Röda glittriga halvpärlor "Reprint" köpta på bokhandel i Varberg.
 
 
 
Nästa motiv även det från samma Pion-papper.
 
 
Bakgrunden från blocket med julpapper, julstärna lika som på förra kortet men med en satinrosett bakom och en charm köpt från PY Hobby. Silvriga halvpärlor och God Jul i silverstickers. Blev nöjd med båda korten....
 
 
Imorgon kväll blir det kräftskiva på altanen, vi är 3 par som brukar ha det i början på september, ska bli gott....havskräftor och ett par pajer. Det ska bli fint väder, härligt!
 
Ha det så bra, ta hand om er!
 
Kram
PetterCarin
 
 
 
 
 
 
 
 

1 kommentar:

  1. Du har all anledning att vara nöjd. Korten blev supper. Det är så roligt med nya papper och dekorationer. Det är väl därför man fyller sitt pysselrum med nytt och nytt och nytt.
    Ha en trevlig kräftskiva. Mums !!!
    Kram Eva

    SvaraRadera