måndag 22 oktober 2012

Chokladkort.......

Här har varit full rulle på kortfronten i helgen och i dag, fick en förfrågan om jag kunde göra två sk "chokladkort", de har en ficka på insidan att lägga en vanlig chokladkaka i. Och i dag en förfrågan om jag hann göra två gratulationskort tills i morgon förmiddag.

 
 
Vet inte vad pappren kommer från, stämpeln kommer från "Roxstamps" och jag använder skyltkartong till kortstommen, det blir stadigare tycker jag. Blommorna kommer från olika håll och fjärilen köpt på PY Hobby.
 
 
 
Det ena gratulationskortet är klart, det skulle vara blommor på bägge, helst rosor. Motivet är i 3D, köpt hos Pyssel o Pynt.
 
 
 
 
 
Ett par julkort har det också blivit, de är i all enkelhet.
 
Tänk, idag har det inte regnat, tror inte det är sant. Började kratta lite löv igår, de blåser rätt fram till vår ytterdörr och in när vi öppnar dörren. Men fick ge upp för det började regna. Idag kom fastighetsskötaren och malde ner resten med en gräsklippare. Så slapp jag ta resten, annars tycker jag det är roligt att jobba ute med sådant arbete.
 
Ha det så bra, ta hand om er!
 
Kram
Carin
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 kommentarer:

 1. Oj, vad flitig du är!! Chokladkorten är super, så fina papper och dekorationer! Härliga julkort!
  Gillar snögubben,urgullig!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Håller med du är verkligen flitig och alla kort är fina var och en på sitt vis. Vad skönt att ni sluppit regnet. Det har verkligen varit ett märkligt år vädermässigt.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Vad mycket fint du har gjort! Jag blev extra sugen på den där chokladstämpeln! Jag som älskar choklad....
  Jag brukar göra 3D kuvert och lägga choklad i och ge bort, den stämpeln hade ju varit perfekt!
  Ha det så gott i hösrusket!

  SvaraRadera