söndag 14 oktober 2012

Varit på scrapmara....

Var på scrapmara i Derome igår, det var "Scrapbokeriet" som hade den och det var trevligt, god mat och kaffe, smörgåsar och eftermiddagsfika. Full aktivitet, tror det var fullt, ca 40 personer? Nu fick jag åka hem vid 17-tiden, dels hade jag en besvärlig hosta (sätter sig alltid på luftrören vid förkylningar) och käre maken gillar inte att köra i mörker ( jag har inte körkort) men jag var helnöjd med dagen!

Fick gjort några kort, hade förberett lite.

 
Först var det en utmaning med hösttema, färgerna brunt, grönt, rött och gult fick användas och jag var väl inte så inspirerad, hade en bild på älgjägare som somnat och älgjakt hör hösten till, det blev som det blev, inget mer att orda om....
 
Också en utmaning med jultema, gjorde ett kort som jag var nöjd med men det blev kvar för lottningen var efter jag åkte hem. Men gjorde ett par andra julkort.
 
 
 
 
Besöker en blogg, "Evas pysselsida" kan tyvärr inte länka men tror det går att goggla. Där visade hon ett kort med en julstjärna, jättefint. Här är min variant på den.
 
 
Har använt en die från "Magnolia" blev nöjd med detta. På "Evas pysselsida" finns länk till beskrivningen.
 
Ha det så bra, ta hand om er!
 
Kramar
 
Carin
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 kommentarer:

 1. Vad trevligt med en scrapmara. Jag älskar scrapträffar. Man får så mycket inspiration. Så roligt att du blev inspirerad av mitt kort med julstjärnan. Jag tycker själv att det blev ett vackert kort.
  Ska nog ta en sväng till mitt scraprum innan det är sängdags.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt det låter med scrapmara!! Blir allt lite avis där... :)
  Fina julkort, din julstjärna är ju superduper fin! Tack för tipset! Ska genast in och kolla hur man gör!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Så kul med Scrapmara. SÅ fina julkort!!
  Härliga färger och fina detaljer.

  Kram Anneli

  SvaraRadera