lördag 27 oktober 2012

Motiv från djurriket.....

Eftersom det inte blev någon avancerad matlagning idag utan bara lite lätt soppa har jag kunnat sitta vid pysselbordet längre stunder, härligt!!! Först ett höstligt kort med motiv från en servett.

 
Tyckte den var fin den söta ekorren bland höstlöven, blommorna från Hobbyhärvan, löven köpte jag på scrapmaran för 2 lördagar sedan. Blev inte helt nöjd, det kom lite snett i övre högra hörnet, ja ja, det är inget att göra åt.
 
Så blev det ett par julkort också...
 
 
Motivet ett stickers från "Dufex" metallglänsande och skimrar. Köpt hos Pyssel o Pynt Blomma och pärlhattar från PY Hobby, även de små gröna halvpärlorna eller stenarna rättare sagt. Pappret också från PY Hobby från förra året, dies Memory box.
 
 
Nästa kort...
 
 
Också ett motiv från en kaffeservett, (var på "Karlssons" i Veddige och köpte in servetter till jul) det är ett riktigt gammaldags motiv som jag saknar ibland bland alla nya motiv.
Blommorna har jag haft liggande i ett par år, de är i tunn filt och de får användas nu. Det ljusa mönsterpappret från Panduro.
Inatt ska klockan ställas om till vintertid, hur var det det nu, ska den framåt eller bakåt? Skojar bara , den ska bakåt....
 
Ha en fortsatt bra helg, ta hand om er!
 
Kram
Carin
 
 
 

1 kommentar:

  1. Kortet med ekorren är ju hur söt som helst. Och de andra korten också. Du är verkligen flitig. Jag brukar göra decoupage med servetter ibland, t.ex på blomkrukor och glas . det blir jättefint.
    Kram Eva

    SvaraRadera